HYZOP LEKARSKI macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Hyssopus Officinalis herba Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Hyzop lekarski należy stosować do pielęgnowania skóry przy suchości, złym krążeniu i wypryskach alergicznych. Hyzop ma naturalne właściwości oczyszczające, które pomagają zminimalizować widoczność porów – dzięki czemu skóra wygląda na bardziej miękką i gładszą. Doskonały do ​​skóry tłustej, hyzop reguluje wydzielanie łoju i pomaga oczyścić pory.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

 

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg