WĄKROTKA AZJATYCKA (gotu kola) macerat olejowy

od 15,70  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Centella asiatica extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

W kosmetyce doskonale regeneruje i poprawia jędrność skóry, wzmacnia ścianki naczyń krwionośnych i reguluje mikrokrążenie, dzięki czemu redukuje istniejące rozstępy i zapobiega powstawaniu nowych. Niezastąpiony przy cellulicie.Pobudza fibroblasty do produkcji włókien kolagenowych i elastynowych, umożliwia szybszą regenerację uszkodzonej skóry. Działa również łagodząco i przeciwzapalnie. Stymulują także gojenie się ran w skórach dotkniętych trądzikiem pospolitym. Nadaje się do preparatów dla skóry dojrzałej, ze względu na swoje regeneracyjne właściwości. Wygładza istniejące zmarszczki, szczególnie pod oczami i na ustach. Bardzo skuteczny w leczeniu trądziku. Wspaniały składnik balsamów i mleczek ujędrniających. Stymuluje syntezę kolagenu. Sprawdzi się szczególnie w pielęgnacji skóry naczynkowej, trądzikowej, dojrzałej, a także w pielęgnacji ciała. Pobudzając krążenie sprawdza się również w niwelowaniu cieni i opuchnięć pod oczami.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Certificate of Analysis Gotu kola infused oil

MSDS Gotu kola infused oil

Composition list Gotu kola infused oil

ISO16128 Gotu kola infused oil

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg