TYMIANEK macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Thymus vulgaris Folium Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Wykazuje silne działanie przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Wspaniały do cery trądzikowej, jako naturalny środek na wypryski skórne.  Łagodzi objawy egzemy, suchość oraz szorstkość skóry. Dzięki wysokiej zawartości antyutleniaczy spowalnia procesy starzenia się skóry. Zastosowany na włosy wspomaga ich wzrost oraz ochrania przed łupieżem.

Wspaniale sprawdza się w naturalnej pielęgnacji okolic intymnych.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

 

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg