ŻYWOKOST macerat olejowy

od 12,67  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Symphytum officinale root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Olej żywokostowy jest wspaniały dla skóry suchej, wrażliwej, delikatnej i wymagającej regeneracji. Skutecznie odbudowuje łamliwe i zniszczone włosy, nawilża i wygładza skórę. Działa przeciwzapalnie, łagodząc trądzik i przebarwienia skóry. 

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

 

Informacje dodatkowe

pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg