KONICZYNA CZERWONA macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Trifolium Pratense (Red clover) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Olej koniczynowy jest bardzo bogaty w odmładzające fitohormony, hamuje rozkład kolagenu, zwiększa nawilżenie i elastyczność skóry. Jest zasobny  w aminokwasy, białka, witaminy i minerały. Rozjaśnia optycznie cerę. Zmniejsza wrażliwość skóry na androgeny u kobiet, przez co poprawia jej stan, czyniąc ją delikatniejszą, cieńszą, gładszą i mniej zrogowaciałą. Wspaniałe do pielęgnowania włosów oraz dłoni, dekoltu  oraz skóry wokół kolan.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Certificate of Analysis Red clover infused oil

MSDS Red clover infused oil

Composition list Red clover infused oil

RED CLOVER INFUSED OIL ISO16128

 

 

Informacje dodatkowe

pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg