KOZIERADKA macerat olejowy

From 13,90  (z VAT)

Opis

INCI: Trigonella foenum-graecum seed, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

O kozieradce pospolitej słyszał z pewnością ten, kto zmagał się z wpadaniem włosów. Ta roślina przeciwdziała temu problemowi, a dodatkowo je wzmacnia włosy. Dzięki zawartości cennych witamin i minerałów, jak np. cynk, potas, witaminy z grupy B (m.in. B6, i B12) kosmyki są dobrze odżywione i wzmocnione. Kozieradka przeciwdziała również wypadaniu włosów, a także stymuluje ich porost. Oprócz tego działa łagodząco na podrażnienia skóry głowy.

Może być stosowana jako składnik kosmetyków oraz bezpośrednio jako olej do olejowania włosów.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Produkt może być również stosowany w branży spożywczej, suplementów diety, weterynaryjnej. Z przyjemnością doradzimy Państwu w doborze odpowiednich ekstraktów w tworzonym produkcie ! JESTEŚMY DO DYSPOZYCJI.

Trigonella foenum-graecum Infused oil 

Trigonella foenum-graecum seed infused in Helianthus Annuus Seed Oil 

CAS-No N/A, N/A, 8001-21-6, 84625-40-1

EINECS No. N/A, 232-273-9, 283-415-1

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 lg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.