ŚWIETLIK ZIELE macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Euphrasia Officinalis herba Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Dobroczynne właściwości świetlika znane były od wieków. Już w starożytnej Grecji wykorzystywano go w leczeniu schorzeń oczu, alergii, kaszlu i dolegliwości skórnych. Wspaniały do pielęgnacji  podrażnionych oczu wynikających z długotrwałej pracy przy komputerze bądź nadmiernej ekspozycji na sztuczne oświetlenie i promienie słoneczne.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Certificate of Analysis Eyebright infused oil

MSDS Eyebright infused oil

Composition list Eyebright infused oil

EYEBRIGHT infused oil ISO16128

 

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg