LIPA KWIAT macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Tilia Platyphyllos Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

KWIAT LIPY działa uspokajająco i łagodząco na skórę. Macerat lipowy to doskonały wybór na wszystkie schorzenia skóry, zwłaszcza te związane ze stresem. Trądzik, zapalenie skóry, ogólne podrażnienia i wszelkie zaczerwienienia. Działa odmładzająco, promując promienny i młodzieńczy wygląd. Uelastycznia skórę. Naturalnie zmiękcza naskórek i podnosi jego elastyczność. Jako dodatek do kosmetyków do pielęgnacji włosów  wspaniale je regeneruje, odżywia oraz przywraca miękkość. Dodaje blasku suchym i łamliwym kosmykom.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Certificate of Analysis Linden infused oil

MSDS LINDEN infused oil

LINDEN infused oil ISO16128

Composition list Linden infused oil

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg