PRAWOŚLAZ KORZEŃ macerat olejowy

od 13,90  (z VAT)

Wyczyść

Opis

INCI: Althaea Officinalis Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

Prawoślaz jest wskazany do pielęgnacji skóry szyji, dekoltu, przy suchym zapaleniu skóry, po oparzeniach słonecznych i po solarium. Nawilża skórę i błony śluzowe, zmiękcza naskórek, zmniejsza wydzielanie łoju, skóra która jest dobrze nawilżona i odżywiona w sposób naturalny przestaje wydzielać nadmierne ilości łoju.

Jako olej do paznokci naturalnie je wzmacnia, a jako olej do włosów regeneruje włosy zniszczone zabiegami fryzjerskimi.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Certificate of Analysis Marshmallow infused oil

MSDS Marshmallow infused oil

Composition list Marshmallow infused oil

ISO16128 MARSHMALLOW infused oil

 

Informacje dodatkowe

Pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg