CZERWONA HERBATA macerat olejowy

od 14,50  (z VAT)

Wyczyść

Opis

CZERWONA HERBATA Ekstrakt olejowy (macerat)

Olej ziołowy przeznaczony jest do użytku zewnętrznego i wewnętrznego.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Aspalathus Linearis (Rooibos) Leaf Extract

Do stosowania zewnętrznie w produktach kosmetycznych

Czerwona Herbata jest doskonałym przeciwutleniaczem oraz substancją przeciwstarzeniową. Pomaga w redukcji zmarszczek i zwiększa produkcję zdrowych komórek skóry. Wysoki poziom flawonoidów zapobiega chorobom takim jak trądzik oraz egzema. Czerwona herbata posiada właściwości antybakteryjne i hipoalergiczne. Właściwości te pomagają w zwalczaniu różnych infekcji bakteryjnych na skórze i zapobiegają ich ponownemu wystąpieniu. Pomaga również w łagodzeniu alergii.

Informacje dodatkowe

pojemność

30 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg