ANYŻ macerat olejowy

From 31,00  (z VAT)

Opis

INCI: Pimpinella anisum seed extractHelianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*tłoczony na zimno, nierafinowany, niewybielany.

JAK STOSOWAĆ: jako dodatek do kremów, balsamów, szamponów, mydeł, maseł do ciała, olejków. Bądź bezpośrednio  jako olejek do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów.

Idealnie sprawdza się w produktach do włosów (wcierki, szampony, mydła, odżywki) gdyż może hamować łysienie androgenne (przez wpływ antyandrogenny i estrogenny, przeciwzapalny) i trądzik. Pobudza krążenie krwi i limfy. Zwiększa wrażliwość na promienie słoneczne. Nasila wpływ przeciwtrądzikowy słońca.

W produktach do higieny intymnej hamują rozwój bakterii i grzybów.

Informacje dodatkowe

pojemność

250 ml, 500 ml, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.